"ŽIVOT JE JAKO BONBONIÉRA. NIKDY NEVÍŠ, CO OCHUTNÁŠ." Forrest Gump

sobota 3. března 2012

Vánoční minialbum

Naše babička si přála udělat pár fotek z posledních vánoc, aby se mohla pochlubit kamarádkám a ukázat všechna vnoučátka. Co bych to byla za scrapařku, kdybych jí dala jen obyčejné fotky. Z posledního srazu jsem měla schované od Kety chipboard na minialbůmek ve formátu 15x10 cm. No a už docela dlouho mám zakoupenou sadu vánočních papírů Papermania A Silent Night od Tiny Higgins The perfect winter warmer.

Na titulku jsem si upravila fotku ve photoshopu. Aby nepřišla k úhoně je chráněná pevnou fólií, kterou jsem vystřihla na míru z desek na průkazky.
strana 1 + 2
strana 3 + 4
strana 5 + 6
strana 7 + 8
strana 7 otevřená + 8
strana 7 + 8 otevřená
strana 9 + 10
strana 11 + 12
Zadní strana. Pouze polepená papírem. Ale myslím, že by se sem báječně hodilo Kety razítko - vyrobeno pro tebe. Budu si muset nějaké šikovné pořídit.

3 komentáře:

  1. Nádherné minialbum, určitě udělá spoustu radosti. Moc mě zaujala titulní stránka - velice nápaditá fotografie. Mám dotaz. Jak je jste připevnila fólii z průkazky na fotografii? (pokud to není výrobní tajemství). Děkuji za odpověď. Olča

    OdpovědětVymazat
  2. Olčo,
    ochranná fólie na průkazky je zakoupená ve velikosti 15,8 x 11,6 cm. Rozřízla jsem ji napůl a jednu část seřízla do požadovaného formátu 15 x 10 cm. K fotce je připevněná pouze průchodkami. Lepidla netřeba, neb k fotce krásně přilne. Není v tom nic exkluzivního nebo tajemného. ;)
    Krásný den přeje Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, moc děkuji za radu, nápad určitě využiju. Jen mě nenapadlo, že stačí jen průchodky. Přeji pohodový den. Olga

      Vymazat