"ŽIVOT JE JAKO BONBONIÉRA. NIKDY NEVÍŠ, CO OCHUTNÁŠ." Forrest Gump

sobota 21. července 2012

Projekt 2012 - ČERVENEC 2

Ivulka si připravila lift s malilinkatou, naštěstí nepovinnou podmínkou.....abychom se co nejvíce přiblížili originálu a nescrapovali lidi a ani pamětihodnosti. 
Předloha...
 ...a moje podání.
Byla jsem ráda, že jsem vůbec našla tyhle fotky. Jak se Mirďa právě připravoval na zápas. :D  Stránka se mi dělala moc dobře. Až úplně na konci, při lepení slova "rocker", jsem se nějak zamyslela ...nebo co... a "c" nalepila úplně jinak. No a jak už jsem byla v tom zachraňování, tak mi nakonec ujelo i to poslední "r" a je totálně nakřivo. Chjo. ;)

pátek 20. července 2012

Projekt 2012 - ČERVENEC 1

Jednu jednoduchou podmínku pro tento měsíc zadávala Vertom. Ráda by viděla na našich stránkách VODU v jakékoli podobě. Ve formě vlnek, kapek, cákanců, bublinek, kaluží, z papíru, stužek, látek, kamínků, korálků .... přičemž téma stránky nemuselo být vyloženě letní. A to se mi právě hodilo k pršifotkám, které byly dávno připravené v albu a čekaly jen na zpracování.  
Šli jsme tenkrát z Terčinýho Jitřenkovskýho koncertu, lehce poprchávalo a tajtrlíci jdouce svorně pod jedním deštníkem začali blbnout.
Fotky jsem nechala prozřetelně vyvolat ve větším formátu, takže jsem teď s velkou vervou většinu nevzhledného, modře natřeného zábradlí odřízla. Původně bylo v plánu postavit fotky vedle sebe, ale  vystřižením deštníku se naskytla úplně jiná možnost. Postavit fotky nad sebe a jaksi je zaklínit, čímž jakoby na sebe navazují.  
Nedokázala jsem se rozhodnout jestli déšť vypodobním kapkami, vytvořenými z lepidla Diamond Glaze anebo průhlednými knoflíky. Nakonec jsem využila obě možnosti.  



čtvrtek 19. července 2012

Jára a Harry

Nemám ráda prázdniny.

Odvážná věta, že ano? Ovšem být na mém místě, možná byste říkali to samé. Celá moje rodina totiž odjede na prázdniny k babičce a já téměř dva měsíce trčím v bytě sama samička. Nemusím sice vařit.....to je ale opravdu jediné pozitivum. Jinak se mi stýská stále, pořád a docela i furt. A tak zaháním trudomyslnost s panem Cimrmanem a před spaním pravidelně odlétám do Bradavic za Harry Potterem.


                                 
Přeji všem krásné sluníčkové dny .......a pokud možno - bez trudomyslnosti. ;)